Jukurien Jimi Jalosesta Puumalan kummipelaaja

25 syyskuun, 2019

Jukurien Jimi Jalosesta Puumalan kummipelaaja

Jääkiekkoseura Jukurien puolustaja Jimi Jalonen on kaudella 2019-2020 Puumalan kunnan kummipelaaja. Jukureissa toista kautta pelaava, 23-vuotias Jalonen on Puumalan vapaa-ajan asukas. Kummipelaajana Jalonen tulee kauden aikana osallistumaan mm. Puumalan yhtenäiskoulun tapahtumiin.

”Olen otettu, että saan olla Puumalan kummipelaaja ja kantaa Puumalaa mukana pelipaidassani. Pyrin tuomaan Puumalaa enemmän ihmisten tietoisuuteen kulkiessamme Jukureiden kanssa ympäri Suomea, onhan Puumala kuitenkin Saimaan kaunein. Minulla on henkilökohtaisesti jo useamman vuoden side Puumalaan mökkeilyn muodossa ja pyrinkin kesäisin vapaa-ajalla viettämään mahdollisimman paljon aikaa Puumalassa perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Kaunis Saimaa, upea luonto ja positiiviset ihmiset ovat mielestäni Puumalassa hienointa.

Meillä Mikkelin Jukureissa on myös meneillään positiivinen jakso ja tavoitteenamme on edetä ensimmäistä kertaa historiassa pelaamaan keväällä playoffeissa. Toivottavasti mahdollisimman moni puumalalainenkin tulisi kannustamaan meitä Mikkeliin. Pelaamme iloista, raikasta ja periksiantamatonta jääkiekkoa!” Jimi Jalonen kommentoi.

 ”On iloinen asia, että voimme olla mukana maakuntamme liigajoukkueen elämässä tätä kautta. Seuralla on iso merkitys koko Mikkelin seudulla ja erityisen mukavaa on, että saamme tehdä yhteistyötä juuri Jimin kanssa, jolla on myös Puumalaan vahvat siteet”, toteaa Puumalan kunnanjohtaja Matias Hilden.