Puumalan pienjäteasema suljettu Helatorstaina 21.5.

Puumalan kunta on avannut 14.4. uuden pienjäteaseman osoitteessa, joka sijaitsee osoitteessa Airotie 15. Tyhjälle teollisuustontille on tasattu n. 3700 m2 asfalttikenttä, josta n. 2100 m2 on lukittua ja aidattua aluetta.

Puumalan pienjäteasema

Aidattu alue on auki tiistaisin klo 12- 15, torstaisin 9-12, kesälauantaisin (16.4. – 30.8.) klo 10-13. Syksystä eteenpäin 1.9. – 31.5. pienjäteasema on auki joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Aukioloaikoina paikalla on työntekijä ohjaamassa ja opastamassa asiakkaita. Asemalle voi tuoda kotitalouksien ja loma-asuntojen vaaralliset jätteet, käytöstä poistettavat huonekalut, pienkuormia puhdasta puutavaraa ja kyllästettyä puuta, pienkuormia betonia ja tiiliä sekä metalliromua kuten kiukaita. Keräyskontit on varattu myös sähkö- ja elektroniikkaromulle. Puhtaasta puutavarasta, tiili- / betonijätteestä ja huonekaluista peritään 12 euron maksu autoperävaunu tai pakettiautolastilta. Maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla.

Aitaamattomalle alueelle sijoitetaan lasin, pahvin, paperin, pienmetallin ja pakkausmuovin keräyskontit. Näitä hyötyjakeita voi tuoda alueelle maksutta ympäri vuorokauden.