Kansalaisopisto

 

Kesäjooga maanantai 1.6- 27.7. klo 17.00 – 18.30 Nuorisostalo, Harjutie 9. Koronan vuoksi ryhmään voidaan ottaa 15 henkilöä / kerta. Maksu käteisellä opettajalle 5€ kerta, op. Maria Talvitie.

Kesä-Puumala Tanssii 23.-24.6. 2020 Urheiluhalli. Maksu käteisellä 5 € tunti opettajalle.

Tiistaina 23.6. klo 17-18 HIP HOP Anne Ruokolainen,  klo 18-19 KORKKARIT KATTOON  Heli Turunen, klo 19-20 JOOGA Maria Talvitie. Koronan vuoksi tuo oma joogamatto.

Keskiviikkona 24.6. klo 17-18 ITÄMAINEN/KOREOGRAFIA Heli Turunen, klo 18-19 KANTRITANSSI Sami Turunen, klo 19-20 KEHONHUOLTO Heli Turunen. Koronan vuoksi tuo oma jumppa-alusta.

 

Lukuvuoden 2020 – 2021 esite on luettavissa tässä.

Tiedot kaikista kursseista löytyvät ilmoittautumisosion kautta.

Kurssimaksut

Kaikki opiston kurssit voi maksaa e-laskuina ja Sporttipassilla. Kurssimaksu on mainittu jokaisen kurssin esittelyn yhteydessä. Jos keskeytät kurssin, kurssimaksua ei palauteta. Oppimateriaalit ja tarvikkeet opiskelijat maksavat itse. Alkavien opintoryhmien koko on koko kunnan alueella vähintään 5 henkilöä. Joillakin erikoiskursseilla minimiopiskelijamäärä voi olla suurempi. Mikäli alkaneen opintoryhmän koko alittaa minimi opiskelijamäärän lukukauden aikana kolme kertaa peräkkäin, kurssi lakkautuu. Kesken lukukauden lakkautuneen kurssin kurssimaksuja ei palauteta. Kansalaisopistossa opiskeluun ovat kaikki oikeutettuja.  Opiskeluoikeuden voi menettää jos aikaisemmat kurssimaksut ovat maksamatta.

 

TIEDOTTAMINEN

Opiston kursseista ja opinto-ohjelmaan tulevista muutoksista tiedotetaan opiston nettisivulla www.puumala.fi ja mahdollisesti alueen paikallislehdessä sekä tarvittaessa tekstiviesteillä opiskelijoille.

 

TODISTUKSET

Kursseille säännöllisesti osallistunut opiskelija voi saada pyydettäessä osallistumistodistuksen. Kyseisen opiskelukauden todistus on maksuton. Aiempia vuosia koskevista todistuksista peritään 10 €/kpl.

 

NÄIN SAAT OPISTOON HALUAMAASI OPETUSTA

Halutessasi kansalaisopistoon jonkun tietyn kurssin, ota yhteyttä opiston toimistoon tai tee kirjallinen esitys. Aloitteen läpimeno on sitä varmempi, mitä enemmän innokkaita on sen takana. Opetusohjelmaan voidaan tehdä muutoksia myös kesken työkauden.

 

OPISTON TENTTIPALVELU

Tarvittaessa opisto voi hoitaa esim. yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen tenttien valvontoja. Valvontamaksu on 30 €/tentti. Valvonnasta on sovittava rehtorin ja tenttaavan oppilaitoksen kanssa.

 

MYYNTIKOULUTUS

Toteutamme koulutusta yrityksille ja yhteisöille myös tilauksesta tilaajan toiveiden mukaan, esim. henkilöstökoulutus, atk- ja kielikurssit sekä ensiapukurssit. Hinta- ym. tietoja tilauskoulutuksesta antaa opiston rehtori.

 

LAKE-HANKE

Kansalaisopistomme on saanut opetushallitukselta Laatu- ja kehittämisrahaa vuosiksi 2018-2019. Hankkeen turvin kansalaisopistolla toimii laatu- ja kehittämisryhmä jossa on jäseninä hyvinvointilautakunnan pj. opistolaiskunnan pj. ja palvelujohtaja sekä opiston vakinainen henkilökunta.

Osa tarjottavista kursseista voidaan toteuttaa maksuttomina tai alennettuun hintaan kansalaisopiston opetushallitukselta saaman opintoseteliavustuksen turvin.