Eloisan ikäneuvolapalvelut laajenivat Puumalaan

19 syyskuun, 2023

Eloisan ikäneuvolapalvelut laajenivat Puumalaan 18.9.2023

Ikäneuvola tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja tukea mieltä askarruttaviin terveyteen, sairauteen ja toimintakykyyn liittyviin kysymyksiin. Ikäneuvola keskittyy ennaltaehkäisevään työhön. Ikäneuvolaan voivat hakeutua 65 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat ilman ajanvarausta sekä ajanvarauksella.

Ikäneuvolan vastaanotolle ikääntyneiden asiakasohjauksen kautta

Ikäneuvolan vastaanotolle on kätevin hakeutua ajanvarauksella ikääntyneiden asiakasohjauksen kautta. Ikääntyneiden asiakasohjaus palvelee puhelimitse 015 211 557 ma–pe klo 9–15 sekä myös nettisivuilla www.etelasavonha.fi Eloisan Chat-palvelun kautta.

– Ajanvarauksellisissa terveystapaamisessa annetaan ikääntyneille tietoa ja neuvoa itsehoitoon sekä tukea aktiiviseen arkeen. Samalla on mahdollista tunnistaa ajoissa mahdolliset terveyttä ja toimintakykyä uhkaavat tekijät.

Ajanvaraukseton vastaanotto palvelee pienissä, nopeissa asioissa

Ajanvaraukseton, nopean palvelun vastaanotto palvelee nyt myös Puumalassa joka kuun kolmas keskiviikko klo 9–11 ja klo 12–15 ilman ajanvarausta. Ajanvaraukseton vastaanotto on tarkoitettu pienten ja nopeiden asioiden ja hoitotoimenpiteiden hoitoon

https://etelasavonha.fi/eloisan-ikaneuvolan-palvelut-laajenivat-4-9/

Lisätiedot:
Jaana Koinsaari, palvelualuepäällikkö Arjentuki- ja etäpalvelut
jaana.koinsaari@etelasavonha.fi
040 359 6930