Kysely puumalalaisille nuorille

 

Haluamme Puumalassa kehittää paikallisten nuorten, kunnan ja yrittäjien välisiä yhteyksiä. Meille on tärkeää, että tieto työ-, harjoittelu- ja kesätyöpaikoista sekä opintoihin liittyvistä tarpeista ja -mahdollisuuksista tavoittaa puumalalaiset nuoret ja yritykset mahdollisimman helposti.

Siksi toteutamme kyselyn 15-29 vuotiaille puumalalaisille nuorille. Haluamme kuulla nuorten toiveita ja ajatuksia kotiseutuyhteyden parantamiseksi. Kyselyn vastaukset luetaan huolella ja niihin suhtaudutaan vakavasti. Toivomme siis, että sinäkin vastaat ajatuksella. Nyt on tilaisuus vaikuttaa!

Kyselyn vastaukset käsitellään nimettöminä. Toivomme kuitenkin, että jätät kyselyn lopussa omat tietosi, jotta voisimme tavoittaa sinut jatkossa helpommin. Pidämme huolen, että yhteystietojasi käytetään vain sinulle hyödyllisen tiedon jakamiseen.

Yhteystietosi jättämällä osallistut myös arvontaan. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken 5 kpl 50 euron arvoisia Puumala-paketteja, jotka auttavat sinua mukavan vapaa-ajan vietossa Puumalassa.

Pääset vastaamaan tästä linkistä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_eY1NFECbr94uyCax_jbQ4bOuY_KC-dPwiEjm3vB6smSR9g/viewform?usp=sf_link

 

Yhteistyöterveisin

Tuija Valkeapää
nuorisoyrityskehittäjä
puh. 050 477 3389
tuija.valkeapaa@puumala.fi