Projektipäälliköksi matkailun yritysryhmähankkeeseen

18 tammikuun, 2022

Puumalan kunta hakee yhteistyössä kuuden puumalalaisen yrityksen kanssa projektipäällikköä yritysryhmähankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on hankkeessa mukana olevien yritysten palvelu- ja matkailutuotteiden sekä niihin liittyvän osaamisen kehittäminen sekä menenkinedistäminen. Hankkeen avulla tehdään sekä yrityskohtaisia että yhteisiä toimenpiteitä. Hankkeessa pyritään yritysten välisen yhteistyöverkon ja yhteisen näkyvyyden vahvistamiseen, kestävän matkailun osaamisen lisäämiseen sekä matkailun tukipalveluiden, kuten DMC toiminnan ja matkailun digitaalisten palveluiden kehittämiseen.  

Puumalan matkailutuotteiden kestävä menekinedistäminen -hanke on Puumalan kunnan hallinnoima ja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettava hanke, joka on kestoltaan vuoden 2023 loppuun saakka. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on kokemusta matkailupalveluiden kehittämisestä ja omaat erinomaiset digitaaliset myynnin ja markkinoinnin taidot sekä yhteistyötaidot. Työssä on hyötyä siitä, että Sinulla on perustiedot projektien hallinnasta. Työ on kokoaikainen ja sijaitsee Puumalassa.  

Työ alkaa 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on kestoltaan 17 kuukautta.  

Lähetäthän työhakemuksen ja ansioluettelon sekä palkkatoiveen 2.2.2022 mennessä osoitteeseen kirjaamo@puumala.fi. Merkitse viestikenttään “yritysryhmähankkeen projektipäällikkö”. 

Lisätiedot: Niina Kuuva, kunnanjohtaja, p. 050 375 8541 ja yritysten edustajana Jaana Kuivalainen, 045 800 8422.