Puumalan K-Marketin ja asuinkerrostalon rakentaminen käynnistyi

23 toukokuun, 2023

Puumalan K-Marketin ja asuinkerrostalon rakentaminen pääsee kokonaisuudessaan alkamaan, kun asuinliikekerrostalon rakennuslupaa koskeva päätös sai lainvoiman. Näin ollen myös kaikki Kesko Oyj:n, Asunto Osakeyhtiö Puumalan Helmen ja kunnan välistä kiinteistökaupan esisopimusta koskevat ehdot ovat täyttyneet. Asuinliikekerrostalon maa-aluetta koskeva kiinteistökauppa tehtiin Puumalassa tiistaina 23.5.2023.

  • Olemme pitkään etsineet kaupalle paikkaa Puumalasta ja nyt pääsemme loistavalle sijainnille Saimaan rannalle. Kauppahanke on merkittävä, sillä se on ainoa uudisrakentamisen K-Market -kohde itäisessä Suomessa tänä vuonna, kertoo Kesko Oyj:n aluejohtaja Jere Penttilä.

Maanrakennustyöt ovat olleet käynnissä aloittamisoikeuden turvin jo kuukauden. Tavoitteena on, että asuinliikekerrostalo on valmiina kesäkauteen 2024.

  • Asunnoille on ollut hyvin kysyntää ja muutamia on vielä vapaana. Yhteensä kerrostaloon tulee yhdeksän asuntoa ja jokaisesta asunnosta on näkymä Saimaalle omalta isolta lasitetulta parvekkeelta, kertoo Arto Kontio Puumalan Helmi Oy:stä.
  • Tämän hankkeen takana on ollut helppo seistä, koska Puumalan kuntastrategian painopisteinä ovat mm. yrittäjyys ja laatuasuminen. Lisäksi Keskon asiakaslähtöinen toimintamalli sopii erinomaisesti Puumalan kunnan arvoihin, toteaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Harri Kautonen.

 

 

Lisätiedot:

Jere Penttilä, Aluejohtaja, Kesko Oyj, 050 432 7600, jere.penttila@kesko.fi

Arto Kontio, Puumalan Helmi Oy, 0440 580 324, arto.kontio@rainset.com

Niina Kuuva, kunnanjohtaja, Puumalan kunta, 050 375 8541, niina.kuuva@puumala.fi