Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lähiruokaa ja geofood’ia – tule mukaan etätapahtumaan 16.2.

16.2 | 14:00 - 18:30.

Tiistaina 16.2.2021 klo 14.00-15.30 ja klo 17.00-18.30  etätapahtuma verkossa

Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet! Voit valita kahdesta samansisältöisestä tilaisuudesta.

Ohjelma:

klo 14.00/17.00            Tervetuloa! Ohjelman ja Vespaikka-hankkeen esittely

Yritysasiantuntija Tarja Pajari, E-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 14.15/ 17.15             Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta – maali näkyvissä!

Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 14.30   / 17.30        Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana?

Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry

klo 14.45    /17.45         Saimaa Geopark ja Geofood – mitä on tulossa, toimintamallit Geopark-alueilla

Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry

klo 15.00   / 18.00       Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja

Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo

klo 15.15/ 18.15             Yhteenveto ja keskustelua, palaute

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ensisijaisesti kaikille Mikkelin ja Puumalan yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen pe 12.2.2021 mennessä:

Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tilaisuuden järjestävät Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka ja Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II- hanke www.saimaageopark.fi

Lisätietoja:

Heli Rautanen p. 040 572 0797 Saimaa Geopark ry. Katja Rissanen p. 041 730 3397 Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Savo


Paluu