
- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lähiruokaa ja geofood’ia – tule mukaan etätapahtumaan 16.2.

Tiistaina 16.2.2021 klo 14.00-15.30 ja klo 17.00-18.30 etätapahtuma verkossa
Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan sekä verkostoitumaan, aiheina lähiruoka ja Saimaa Geoparkin uudet mahdollisuudet! Voit valita kahdesta samansisältöisestä tilaisuudesta.
Ohjelma:
klo 14.00/17.00 Tervetuloa! Ohjelman ja Vespaikka-hankkeen esittely
Yritysasiantuntija Tarja Pajari, E-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo
klo 14.15/ 17.15 Saimaa Geopark kohti Unesco Global Geopark statusta – maali näkyvissä!
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 14.30 / 17.30 Saimaa Geopark Partner-verkosto, olethan jo mukana?
Projektipäällikkö Anna Tiippana, Saimaa Geopark ry
klo 14.45 /17.45 Saimaa Geopark ja Geofood – mitä on tulossa, toimintamallit Geopark-alueilla
Toiminnanjohtaja Heli Rautanen, Saimaa Geopark ry
klo 15.00 / 18.00 Paikalliset raaka-aineet ja ruokapalvelut osana Saimaa Geopark-alueen palveluja
Ruoka-asiantuntija Katja Rissanen, Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Savo
klo 15.15/ 18.15 Yhteenveto ja keskustelua, palaute
Tilaisuus on avoin ja maksuton ensisijaisesti kaikille Mikkelin ja Puumalan yrityksille, yhteisöille sekä asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen pe 12.2.2021 mennessä:
Ilmoittautuneille lähetetään tapahtumalinkki ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä. Tilaisuuden järjestävät Vespaikka-hanke maajakotitalousnaiset.fi/vespaikka ja Tiedolla kasvua ja uudistumista Saimaa Geoparkin alueella II- hanke www.saimaageopark.fi
Lisätietoja:
Heli Rautanen p. 040 572 0797 Saimaa Geopark ry. Katja Rissanen p. 041 730 3397 Etelä-Savon maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Etelä-Savo
Paluu