Avoimet työpaikat

Näillä sivuilla ilmoitetaan Puumalan kunnan avoimista työpaikoista. Muiden työnantajien ilmoittamat työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.

Monet työnantajat etsivät myös työntekijöitä hiljaisessa haussa. Jos etsit työtä Puumalasta, ota yhteyttä esim. elinkeinokehittäjä Heikki Pietariseen, puh. 050 465 7977 tai heikki.pietarinen@puumala.fi

********************************************************************************************

PUUMALAN KUNTA TARJOAA KESÄTYÖPAIKKOJA SEURAAVASTI:

Opas-pehtori Liehtalanniemen saaristoidylliin
Puumalan kunnan matkailu- ja kulttuuripalvelut hakee Liehtalanniemen museotilalle opas-pehtorin vapaapäivien sijaista 12.6.−30.8.2020 väliseksi ajaksi.
Edellytämme oppaalta asiakaspalvelutaitoja, reipasta ja ennakkoluulotonta otetta tilan töihin ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä paikallistuntemusta. Viikoittainen työaika on 24 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

 Nuorten kesätyöpaikat

matkailupalveluissa yksi henkilö (bunkkerin opas) ajalle 1.7.-2.8.2020,
päiväkodilla kolme henkilöä avustaviin tehtäviin ajalle 1.6.-9.8.2020,
vanhustyössä neljä henkilöä avustaviin vanhustenhuollon tehtäviin ajalle 1.6.-9.8.2020 sekä
teknisten palvelujen toimialalla kuusi henkilöä mm. alueidenhoidon tehtäviin ajalle 1.6.–9.8.2020.

Työsuhteen kesto päiväkodilla, vanhustyössä jateknisellä toimialallaon vähintään neljä viikkoa/henkilö.
Kesätyöpaikat on tarkoitettu 15 vuotta täyttäneille nuorille.
Työaika on 38.75 tuntia/viikko ja palkkaus KVTES:in mukainen, kuitenkin vähintään 930 euroa/kk.
Lisätietoja: matkailupalvelut 050 562 0706, päivähoito 050 466 5071, vanhustyö 0400 479 601 ja tekniset palvelut 0500 654 590.
——————————————————————————————————————————-

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen Puumalan kunta/hallintopalvelut, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostitse kirjaamo@puumala.fi viimeistään 2.3.2020 klo 15 mennessä.

 ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­——————————————————————————————————————————-

KESÄTYÖTEKIJÖITÄ VIERASVENESATAMAAN

Haemme nuoria kesätyöntekijöitä satama-infoon, torivalvontaan ja siivoustyöhön.
Laita vapaamuotoinen hakemus 4H-yhdistykseen.

Hakuaikaa 2.3.2020 asti. Hakemukset osoitteella: Puumalan 4H-yhdistys,
Keskustie 14, 52200 Puumala tai puumala@4h.fi.
Tiedustelut puh. 0500 929 365, Sirpa Lasaroff.

 *************************************************************************************

Puumalan kunnan nuorisopalvelut hakee

Etsivää nuorisotyöntekijää
sijaiseksi ajalle 17.4.-4.8.2020

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on nuorisolain mukaisesti tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille.

Tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa nuoriso- tai sosiaalialan koulutusta ja kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä. Myös opiskelijat huomioidaan sijaisuutta täytettäessä.

Työntekijältä toivotaan oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palvelu- ja koulutusjärjestelmien tuntemusta sekä moniammatillisen tiimi- ja verkostotyön osaamista. Puumalassa etsivän nuorisotyöntekijän tukena on vahva monialainen verkosto ja hyvät, vakiintuneet yhteistyösuhteet lähialueen toimijoiden kanssa. Puumalan kunnassa nuoret huomioidaan hyvin ja nuorten kanssa tehtävää työtä arvostetaan.

Puumalassa tehtävään nuorisotyöhön voi tutustua kunnan nettisivujen lisäksi osoitteessa www.po1nt.fi.

Viikkotuntimäärä tehtävässä on 20 h/vko ja palkkaus KVTES:n mukainen. Viikkotuntimäärä muutetaan 38,45 h/vko, mikäli aluehallintovirasto myöntää valtionavustuksen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Työsuhteessa on 1 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus, johon tulee liittää CV, on toimitettava vapaa-aikasihteerille viimeistään keskiviikkona 26.2.2020 kello 15.00 osoitteella Puumalan kunta, Kirjaamo, Keskustie 14, 52200 Puumala, sähköpostitse osoitteella kirjaamo@puumala.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä viikolla 12.

Puumalan kunnalla on tarjolla edullinen asunto työsuhteen ajaksi.

Lisätietoja Virpi Tuovinen, vapaa-aikasihteeri puh. 050 3758569 tai sähköpostitse virpi.tuovinen@puumala.fi

*************************************************************************************************

Puumalan kunnan nuorisopalvelut hakee

Projektityöntekijää liikkuvaan nuorisotyöhön
ajalle 21.4.-15.9.2020

Juvan, Rantasalmen ja Puumalan kuntien yhteinen liikkuvan nuorisotyön Kesäauto -projekti jatkuu huhtikuussa 2020. Kesäauto tavoitteena on tuoda liikkuvan nuorisotyön keinoin uudenlaisia ja

tasa-arvoisia mahdollisuuksia maaseutukuntien lapsille ja nuorille kesän höntsäharrastamiseen ja ohjattuun toimintaan. Kesällä 2019 Kesäauto tavoitti yli 2000 lasta ja nuorta. Toimintaan voit tutustua Facebookissa (Kesäauto) tai Instagramissa (kesa_auto).

Edellisen projektityöntekijämme siirryttyä toiseen työtehtävään etsimme kesäksi 2020 uutta, innokasta työntekijää Kesäautoomme. Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu nuorten kesätoiminnan ohjaus Puumalan, Rantasalmen ja Juvan kunnan alueella erilaisissa toimintaympäristöissä. Kesäautosta löytyy monenlaisia harrastusvälineitä toiminnan tueksi, mutta tärkeää on myös suunnitella toimintaa yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Tiedottaminen ja yhteydenpito nuoriin eri somekanavilla on olennainen osa työtä.

Työaika on 38,75 h/vko, pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin.

Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Palkkaus KVTES 02VAP060 mukainen.

Tehtävä edellyttää nuoriso- tai liikunta-alan alempaa korkeakoulututkintoa, vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa tai ammatillista perustutkintoa. Sinulla pitää olla vähintäänkin B-ajokortti ja kyky ajaa pakettiautoa kuntien välillä viedäksesi itsesi ja harrastusvälineet toimintapaikoille.

Lisäksi arvostamme nuorisotyön ammatillista osaamista, eri työ- ja ohjausmenetelmien hallintaa sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, tieto- ja viestintätekniikan taitoja.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa on 1 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus, johon tulee liittää CV, on toimitettava vapaa-aikasihteerille viimeistään keskiviikkona 26.2.2020 klo 15.00 osoitteella Puumalan kunta, Kirjaamo, Keskustie 14, 52200 Puumala, sähköpostitse osoitteella kirjaamo@puumala.fi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä 13.3.2020.

Puumalan kunnalla on tarjolla edullinen asunto työsuhteen ajaksi.

Lisätietoja Virpi Tuovinen, vapaa-aikasihteeri puh. 050 3758569 tai sähköpostitse virpi.tuovinen@puumala.fi.

Kesäauton kesän 2019 toiminnasta kokemuksia voi kysyä myös Juvan etsivältä nuorisotyöntekijältä, Henri Hurri puh. 0400 135095.