Avoimet työpaikat

Puumalassa toimii yli 200 eri alojen yritystä. Eniten työpaikkoja on kaupan ja henkilöpalvelualojen lisäksi matkailun ja ravitsemuksen, rakentamisen, metsäalojen, puunkorjuun, kuljetuksen sekä koneiden ja elintarvikkeiden parissa. Puumalaa ympäröivien vesistöjen johdosta myös alusten korjaus- ja kunnossapitopalvelut työllistävät väkeä. Näille ja monille muille aloille voi Puumalassa työllistyä myös yrittäjänä.

Yhä useammin työnantajat etsivät tekijöitä hiljaisella haulla ja osaajalle löytyy työpaikka, jota ei ole ollut olemassakaan. Jos haluat tehdä töitä juuri Puumalassa, ilmianna itsesi yritykseen tai meille! Autamme yrittäjiä ja Puumalasta kiinnostuneita työn tekijöitä kohtaamaan toisensa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella http://puumala.fi/sytyke/

Kaikki Puumalan avoimet työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.

Puumalan kunnan avoimet työpaikat ilmoitetaan myös näillä sivuilla.

Kysy lisää!
Työllisyyskoordinaattori Tuija Valkeapää, puh. 050 477 3389
Elinkeinokehittäjä Heikki Pietarinen, puh. 050 465 7977

*******

Puumalan kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen

KEITTIÖAPULAISTA ajalle 11.12.2021-21.10.2022

Keittiöapulaisen tehtäviin kuuluu ruokapalveluun liittyvät tehtävät Puumalan kunnan keittiöissä. Tehtävä sijoittuu tekniselle toimialalle ruokahuolto- ja puhtaanapitopalvelujen yksikköön.

Hakijalta toivomme riittävää kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvuutta tehtävään. Keittiöalan ammatillinen koulutus luetaan eduksi paikkaa täytettäessä. Hakijalta edellytetään hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa, viikkotyöaika 38,25 tuntia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 2.11.2021 mennessä osoitteella: Puumalan kunta, tekninen toimiala, ruokapalvelupäällikkö, Keskustie 14, 52200 PUUMALA. Kuoreen merkintä ”Keittiöapulainen” tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo@puumala.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalvelupäällikkö Irmeli Luukkonen, p. 040 566 7005, irmeli.luukkonen@puumala.fi.