Avoimet työpaikat

Näillä sivuilla ilmoitetaan Puumalan kunnan avoimista työpaikoista. Muiden työnantajien ilmoittamat työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.

Monet työnantajat etsivät myös työntekijöitä hiljaisessa haussa. Jos etsit työtä Puumalasta, ota yhteyttä esim. elinkeinokehittäjä Heikki Pietariseen, puh. 050 465 7977.

 

******************************************************************************

Haemme tulomuuttopalvelujen asiantuntijaa, MUUTTOAGENTTIA

Haemme palvelukseemme kyvykästä ja palveluhenkistä tulomuuttopalvelujen asiantuntijaa. Tarkoituksenamme on luoda muuttoagentin palvelukokonaisuus ja mahdollistaa Puumala kodiksi tulomuuttajalle.

Muuttoagentilta edellytetään vahvoja viestintävalmiuksia sekä asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme rakentamiseen liittyvää osaamista ja alakohtaisen lainsäädännön sekä rakentamismääräysten tuntemista. Tehtävänäsi on luoda monipaikkaisen asumisen ja yrittäjyyden mahdollisuuksia, kontaktoida tulomuuttajia, tehdä neuvontatyötä ensiluokkaisella palveluasenteella ja etsiä kullekin muuttajalle sopivia palveluita yhteistyössä kunnan muiden toimijoiden ja yritysten kanssa.

Henkilön tehtäviin kuuluvat määrätietoinen toimintatapa hankkeen tavoitteisiin pääsemiseksi, hankesuunnitelman toteuttaminen sekä hankehallintoon liittyvät toimet. Voit pyytää hankesuunnitelman tutustuttavaksi elinkeinokehittäjä Heikki Pietariselta.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää 30.9.2022 saakka.  Määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen. Päärahoittajat ovat Etelä-Savon maakuntaliitto ja Puumalan kunta. Rekrytointi toteutetaan, mikäli maakuntaliiton rahoituspäätös on myönteinen. Toivomme, että voit aloittaa jo kesäkuun alusta 2021.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV, pyydetään lähettämään 19.5. klo 15:00 mennessä osoitteeseen: kirjaamo@puumala.fi

Lisätiedot: Tekninen johtaja Kimmo Hagman, 0500 654 590, kimmo.hagman@puumala.fi

tai elinkeinokehittäjä Heikki Pietarinen, 050 465 7977, heikki.pietarinen@puumala.fi

Työpaikan osoite: Puumalan kunta, Keskustie 14, 52200 PUUMALA

 

******************************************************************************

Opas-pehtorin sijainen Liehtalanniemen museotilalle
Puumalan kunnan matkailu- ja kulttuuripalvelut hakee Liehtalanniemen museotilalle tilanhoitajaoppaan vapaapäivien sijaista 12.6−29.8.2021 väliseksi ajaksi.

Edellytämme oppaalta asiakaspalvelutaitoja, reipasta ja ennakkoluulotonta otetta tilan töihin ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä paikallistuntemusta. Viikoittainen työaika on 24 tuntia viikossa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tuula.vainikka@puumala.fi p.  050 562 0706

 

******************************************************************************

Puumalan yhtenäiskoulu on 115 oppilaan iloinen ja virkeä yhtenäinen peruskoulu (0-9) Saimaan rannalla.

Haemme matematiikan opettajan viransijaista ajalle 10.8.2021 – 30.6.2022. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä muiden opettajien ja koulunkäynninohjaajien kanssa. Arvostamme kelpoisuutta ja kokemusta kemian ja fysiikan opetuksessa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä positiivisen pedagogiikan osaamista.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan ja viransijaisuudessa on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 20.5.2021 klo 15.00 mennessä osoitteella Puumalan kunta, Kirjaamo, Keskustie 14, 52200 Puumala tai kirjaamo@puumala.fi. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa rehtori Anni Riikka Leskinen, p. 050 409 7506 tai anniriikka.leskinen@puumala.fi.

Valitun tulee esittää nähtäväksi hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

*******************************************************************************