Avoimet työpaikat

Näillä sivuilla ilmoitetaan Puumalan kunnan avoimista työpaikoista. Muiden työnantajien ilmoittamat työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.

Monet työnantajat etsivät myös työntekijöitä hiljaisessa haussa. Jos etsit työtä Puumalasta, ota yhteyttä esim. elinkeinokehittäjä Heikki Pietariseen, puh. 050 465 7977.

*******

Talousasiantuntijaksi Puumalaan

 

Puumala on noin 2 200 asukkaan ja lähes 4 000 vapaa-ajan asunnon saaristokunta Saimaan solmukohdassa. Kesäisin moninkertaistuva väkiluku, vahva kuntatalous, monipuoliset palvelut, laaja yrityskenttä, Suomen kauneimmat maisemat ja leppoisa ilmapiiri ovat meidän arkeamme. Ehkä pian myös Sinun!

Puumalan kunta hakee talousasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Talousasiantuntijan tehtäviin kuuluvat kunnan talousarvion ja tilinpäätöksen laadinta sekä kirjanpito. Tehtävänäsi on myös talouden suunnitteluun osallistuminen ja talousraportointi.

Puumalan kunnassa on käytössä nykyaikaiset talouden hallinnan ja seurannan ohjelmistot työntueksi. Haemme tehtävään motivoitunutta, itseohjautuvaa ja joustavaa talouden ammattilaista. Eduksi on, mikäli olet perehtynyt palkanlaskentaan, sillä sijaistat tarvittaessa palkkasihteeriä. Arvostamme kuntatalouden hyvää tuntemusta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:in mukaan. Tehtävä on kokoaikainen.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 13.7.2021 mennessä osoitteeseen kirjaamo@puumala.fi tai Puumalan kunta/Hallintopalvelut, Keskustie 14, 52200 Puumala.

 

Lisätietoja:

kunnanjohtaja Niina Kuuva, puh. 050 375 8541, niina.kuuva@puumala.fi tai hallintopäällikkö Annakaisa Arilahti, puh. 040 823 0449, annakaisa.arilahti@puumala.fi.

 

 

 

 

 

******************************************************************************