Avoimet työpaikat

Puumalassa toimii yli 200 eri alojen yritystä. Eniten työpaikkoja on kaupan ja henkilöpalvelualojen lisäksi matkailun ja ravitsemuksen, rakentamisen, metsäalojen, puunkorjuun, kuljetuksen sekä koneiden ja elintarvikkeiden parissa. Puumalaa ympäröivien vesistöjen johdosta myös alusten korjaus- ja kunnossapitopalvelut työllistävät väkeä. Näille ja monille muille aloille voi Puumalassa työllistyä myös yrittäjänä.

Yhä useammin työnantajat etsivät tekijöitä hiljaisella haulla ja osaajalle löytyy työpaikka, jota ei ole ollut olemassakaan. Jos haluat tehdä töitä juuri Puumalassa, ilmianna itsesi yritykseen tai meille! Autamme yrittäjiä ja Puumalasta kiinnostuneita työn tekijöitä kohtaamaan toisensa.

Voit jättää yhteydenottopyynnön tällä lomakkeella http://puumala.fi/sytyke/

Kaikki Puumalan avoimet työpaikat löytyvät TE-palveluiden sivuilta.

Puumalan kunnan avoimet työpaikat ilmoitetaan myös näillä sivuilla.


Puumalan kaikki kesätyöpaikat
on nyt koottu rekrykampanjan sivuille www.visitpuumala.fi/rekry. Sivuilta löydät myös tietoa, mitä Puumala tarjoaa työn vastapainoksi, sekä vinkkejä myytävistä yrityksistä ja liikepaikoista.

 

Kysy lisää!
Elinkeinokehittäjä Mirjami Laitinen, mirjami.laitinen@puumala.fi puh. 050 465 7977

*********

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tule meille Puumalaan osa-aikaiseksi (16 h/vko) LIIKUNNANOHJAAJAKSI ajalle 22.8.-18.12.2022.
Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa kevätkaudeksi 2023.

Puumalan nuoriso- ja liikuntapalvelujen työtiimiin kuuluvat vapaa-aikasihteeri, liikunnanohjaaja ja nuoriso-ohjaaja. Etsimme nyt työtiimimme täydennykseksi osa-aikaista liikunnanohjaajaa, koska syksystä 2022 alkaen panostamme enemmän kuntalaisten hyvinvointiin ja tarjoamme mm. lisää mahdollisuuksia liikuntaan.  Osa-aikaisen liikunnanohjaajan työtehtäviin kuuluu viikoittain kokoontuvien eri-ikäisten puumalalaisten liikuntaryhmien ohjaus. Työn sisältöön voit vaikuttaa ja omaa erityisosaamistasi voit hyödyntää. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä. Työaika voidaan yhdessä suunnitellen jakaa 2-5 päivälle viikossa

Hakijalta edellytetään liikunta-alan koulutusta ja työkokemusta liikuntaryhmien ohjauksesta. Arvostamme innostavaa ja vastuullista työotetta.

Viikkotuntimäärä tehtävässä on 16h/vko ja tehtäväkohtainen palkka osa-aikatyössä on 901,56  € (KVTES 02VAP060). Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt työnantajalle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rikosrekisteriotteen viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Työsuhteessa on 1 kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus, johon tulee liittää CV, pyydetään toimittamaan viimeistään 28.7.2022 klo 15.00 osoitteella Puumalan kunta, Kirjaamo, Keskustie 14, 52200 Puumala tai sähköpostitse osoitteella kirjaamo(at)puumala.fi

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa. Puumalassa on maksuton varhaiskasvatus ja luontopedagogiikkaa painottava yhtenäiskoulu 0.-9. luokan oppilaille.

Lisätietoja liikunnanohjaaja Sanna Pölöseltä puh. puh. 050 566 7424 tai sähköpostitse sanna.polonen(at)puumala.fi.