Visit Puumala -päivä 24.3.

23 helmikuun, 2023

VISIT PUUMALA -PÄIVÄ

PE 24.3. KLO 13:00-17:00

Puumalan yhtenäiskoulun auditorio

Tämän vuoden Visit Puumala päivässä tehdään uusia tuttavuuksia ja pohditaan, mitä tarkoittaa yhteisöllinen matkailu. Visit Puumala -päivään toivotaan mukaan alueen yrittäjiä, yhdistyksiä, kuntalaisia, luottamushenkilöitä, maanomistajia ja vapaa-ajan asukkaita.

 

Matkailu on kirjattu Saimaan matkailustrategiassa vuosille 2021-2025 sekä eteläsavolaisten yritysten että vakituisten- ja monipaikkaisten asukkaiden yhteiseksi kehittämiskohteeksi.

Mitä on yhteisöllinen matkailu? Miten kehitämme Puumalan matkailua yhdessä koko yhteisön voimin ja koko yhteisö huomioiden niin, että yhteisö ja ympäristö jää matkailun ansiosta parempaan kuntoon? Miten se näkyy matkailijalle?

Yhteisöllisen matkailun lähtökohta on paikallisten ihmisten kunnioittaminen ja arvostaminen. Parhaimmillaan matkailu on vastavuoroista toimintaa, jossa paikallisella asukkaalla on tilaisuus sekä vaikuttaa matkailutuotteiden ja reittien kehittämiseen että myös hyötyä matkailun tuottamasta tulovirrasta.

Miten teemme sen Puumalassa? Mitä annettavaa minulla on yhteisölliselle matkailulle? Tule mukaan keskustelemaan ja tutustumaan alueen muihin toimijoihin. Tehdään yhdessä Puumalasta yhteisöllisen matkailun edelläkävijä!

Tapahtuma on avoin kaikille ja sen järjestää Puumalan kunta yhteistyössä Puumalan matkailutuotteiden kestävä menekinedistäminen -hankkeen ja Saimaa Coop osuuskunnan kanssa.

Jos et pääse mukaan paikalle, kerro meille, millaisia ajatuksia yhteisöllinen matkailu sinussa herättää laittamalla sähköpostia osoitteeseen: visit@puumala.fi

Ilmoittaudu 19.3. mennessä:
https://www.lyyti.in/visitpuumalapaiva

Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä sen, haluatko pitää max 3 min. esittelyn omasta toiminnastasi.

Tervetuloa mukaan!