Visit Puumala -päivä 6.10. klo 13-16

7 syyskuun, 2023

Tervetuloa syksyn Visit Puumala -päivään!

Tämän syksyn Visit Puumala -päivään toivotaan mukaan kuntalaisia, vapaa-ajan asukkaita, luottamushenkilöitä, maanomistajia sekä alueen yrittäjiä ja yhdistyksiä.

Visit Puumala päivässä tehdään tuttavuuksia, käydään läpi kulunutta sesonkia ja luodaan yhdessä katsaus tulevaan. Ilmoittaudu mukaan täältä 5.10. klo 12 mennessä.

Keskustelemme ajankohtaisista Puumalan matkailun teemoista, kuten:
– kuluneen kesäsesongin palaute ja katsaus tulevaan
– Saimaa Hop On Hop Off -retket
– kausityöntekijät ja rekrytointi
– Visit Puumala markkinoinnin vuosikello

 

Matkailu on kirjattu Saimaan matkailustrategiassa vuosille 2021-2025 sekä eteläsavolaisten yritysten että vakituisten- ja monipaikkaisten asukkaiden yhteiseksi kehittämiskohteeksi.

Mitä on yhteisöllinen matkailu? Miten kehitämme Puumalan matkailua yhdessä koko yhteisön voimin ja koko yhteisö huomioiden niin, että yhteisö ja ympäristö jää matkailun ansiosta parempaan kuntoon? Miten se näkyy matkailijalle?

Yhteisöllisen matkailun lähtökohta on paikallisten ihmisten kunnioittaminen ja arvostaminen. Parhaimmillaan matkailu on vastavuoroista toimintaa, jossa paikallisella asukkaalla on tilaisuus sekä vaikuttaa matkailutuotteiden ja reittien kehittämiseen että myös hyötyä matkailun tuottamasta tulovirrasta.

Miten teemme sen Puumalassa? Mitä annettavaa minulla on yhteisölliselle matkailulle? Tule mukaan keskustelemaan ja tutustumaan alueen muihin toimijoihin. Tehdään yhdessä Puumalasta yhteisöllisen matkailun edelläkävijä!

Tapahtuma on avoin kaikille ja sen järjestää Puumalan kunta yhteistyössä Puumalan matkailutuotteiden kestävä menekinedistäminen -hankkeen ja Saimaa Coop osuuskunnan kanssa.

Jos et pääse mukaan paikalle, kerro meille, millaisia ajatuksia yhteisöllinen matkailu tai ajankohtaiset teemat sinussa herättävät laittamalla sähköpostia osoitteeseen: visit@puumala.fi

 

Tervetuloa!

Visit Puumala -päivä 

Pe 6.10.2023 klo 13-16

Puumalan yhtenäiskoulun auditorio

Kirkkotie 3B, 52200 Puumala

visit@puumala.fi