Nuoriso

Nuorisopalvelut

https://po1nt.fi/fi/kunnat/puumala/

Kesäauto

Kesäauto on Puumalan, Juvan ja Rantasalmen nuorisopalvelujen yhteinen liikkuvan nuorisotyön hanke vuosien 2019-2021 kesille. Tänä vuonna Kesäauton ”koti” on Puumalassa.
Kesäauto lastataan täyteen kivoja kesäharrastusvälineitä ja autoa kuljettaa nuoriso-ohjaaja, joka Kesäauton pysäkkipaikoilla ohjaa mukavaa kesätoimintaa. Kesäauton palvelut ovat 6-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille nuorisotalotoiminnasta tutun ”avointen ovien toiminnan” periaatteen mukaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että lapset ja nuoret voivat tulla mukaan maksuttomaan toimintaan haluamakseen ajaksi.

Lisätietoja Kesäautosta löytyy Po1ntista (linkki aukeaa Po1ntin Kesäauton sivulle)

Etsivä nuoristyö

https://po1nt.fi/fi/kunnat/puumala/etsiva-nuorisotyo/

 

Nuorisotalo Harjutie 9, Puumala

Nuorisotalon aukioloajat löydät Po1nt – Nuorten portaalista osoitteesta Po1nt.fi 

Nuorisotaloa voi myös vuokrata järjestöjen ja yhdistysten käyttöön, perhejuhliin tai kaupallisiin tilaisuuksiin (Hyvinvointilautakunta 14.1.2019 §9):

– puumalalaiset yhdistykset ja kansalaisopisto: käyttö viikoittaiseen toimintaan 15 €/tunti ja juhlat yms. tilaisuudet 70 €/päivä
– ulkopaikkakuntalaiset järjestöt 25 €/tunti
– perhetilaisuudet 130 €/päivä
– pääsy/osanottomaksulliset tilaisuudet ja kaupalliset tilaisuudet 140 €/päivä.

Hintoihin sisältyy alv 10 %. Käyttömaksut eivät sisällä ovien avaamista ja sulkemista laitosmiesten työajan ulkopuolella. Mikäli näitä palveluita tarvitaan, niistä voidaan periä palveluntuottajan mukainen maksu.

Nuorille (alle 18 v.) järjestettävästä maksuttomasta tai pienen osallistumismaksun sisältävästä tapahtumasta ei peritä tilavuokraa. Nuorille suunnatussa toiminnassa pitää paikalla olla vähintään 18 vuotta täyttänyt vastuuhenkilö.

Nuorisotalon käyttövuokraan eivät sisälly nuorisotalon pelikonsolit, äänentoisto tai valopöytä ellei näistä erikseen vapaa-aikasihteerin kanssa sovita. Em. varusteista voidaan periä tapauskohtainen lisämaksu.

Varaukset vapaa-aikasihteeriltä puh. 050 3758569 tai virpi.tuovinen(at)puumala.fi

 

Nuorisovaltuusto

https://po1nt.fi/fi/kunnat/puumala/nuorisovaltuusto/