Liikuntavälinelainaus

Kirjaston liikuntaväl on siirtynyt poikkeusolojen ajaksi urheiluhallin etupihan katokseen. Välineet lainattavissa arkisin klo 9-15 (muina aikoina ota yhteys Virpiin 050 375 8569). Lainatessasi kirjoita nimesi ja lainaamasi väline postilaatikosta löytyvään vihkoon ja nappaa mukaan kansiosta löytyvät jumppaohjeet välineitä varten! Palautathan välineen kuitenkin heti, kun et sitä enää tarvitse, jolloin mahdollisimman moni pääsee tästä palvelusta nauttimaan.
Lainattavissa 6 kg:n, 8 kg:n ja 12 kg:n kahvakuulat, 1,2 kg:n ja 1,5 kg:n hulavanteet, kaksi paria ulkopingismailoja (pöytä koulun pihalla) sekä kaksi paria säädettäviä kävelysauvoja.

Puumalan liikuntapalvelujen liikuntavälinelainaus toimii ympäri vuoden Puumalan kirjaston kautta kirjastokortilla. Liikuntavälineitä voi lainata vain kirjaston henkilökunnan ollessa paikalla, ei omatoimikirjastosta.
Laina-aika on viikon kerrallaan, mutta palautathan välineet heti, kun et niitä enää tarvitse.

Välinelainauksesta löytyy:
– talvikäytössä lumikengät
– 2 kpl hulavanteita (1,2 kg & 1,5 kg)
– 2 kpl kuntosalikortteja
– kahvakuulia ( 6 kg, 8 kg, 10 kg ja 12 kg)
– tasapainotyyny
– frisbeegolfkiekkoja
– nilkkapainoja
– CoreTwister
– säädettäviä kävelysauvoja
– erilaisia palloja
– ulkokäyttöön soveltuvat pingismailat

Liikuntavälinelainausta kehitetään toiveiden ja tarpeiden mukaisesti jatkuvasti, joten kerrothan meille, millä välineillä voisimme rikastuttaa lainaustarjontaa!

Iloisia liikuntahetkiä lainausvälineiden kanssa!