Aamu- ja iltapäivätoiminta

 

Puumalan kunta järjestää aamu- ja iltapäivätoimintaa esioppilaille, 1. – 3. vuosiluokan oppilaille sekä kaikille erityisen tuen oppilaille apip-toiminnan tiloissa päiväkotirakennuksen koulusiivessä koulupäivinä klo 7.00 – 8.55 ja klo 13.00 – 16.30. Oppilaat saavat aamutoiminnan aikana aamupalan ja iltapäivätoiminnan aikana välipalan.

Aamu- ja iltapäivätoiminta on maksutonta.

Aamu- ja iltapäivätoimintaan hakeminen:

Hakemukset, joita saa kunnantalolta, koululta sekä kunnan kotisivuilta (alla linkki hakemukseen) lähetetään osoitteella Puumalan kunta/yhteispalvelupiste, Keskustie 14, 52200 Puumala. Hakemuksen voi myös jättää kunnantalon postilaatikkoon.

  • Mikäli esioppilas tarvitsee aamu- (ennen klo 7.00), ilta- (klo 17.30 jälkeen) tai viikonloppuhoitoa huoltajien työssäkäynnin vuoksi, hoito järjestetään varhaiskasvatuksen puolella.
  • Peruskoulun 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille tarjotaan varhaiskasvatusta koulupäivinä klo 5.40 – 7.00 ja klo 16.30 – 17.30
  • Peruskoulun 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille tarjotaan varhaiskasvatusta kouluviikkojen aikana iltaisin (klo 17.30 – 22.00) ja viikonloppuisin, mikäli samanaikaisesti varhaiskasvatuksessa on alle kouluikäisiä lapsia
  • Peruskoulun 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille tarjotaan varhaiskasvatusta koulun loma-aikoina huoltajien työssäkäynnin ja opiskelun vuoksi arkipäivinä, iltaisin ja viikonloppuisin, mikäli perhe ei saa lapsen hoitoa muutoin järjestetyksi. Päiväkodin johtaja selvittää perheen kanssa hoidon järjestelyt ja päättää varhaiskasvatuksen antamisesta huomioiden perheen tilanne tarvittaessa muiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoja: esiopettaja Pia Hyötylä, pia.hyotyla@puumala.fi, p. 050 367 1592.

 

Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan

Jatkohakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan