Kriisiapu

 

ESSOTEN SOSIAALI- JA KRIISIPÄIVYSTYS

Kriisin kohdattuasi voit ottaa yhteyttä myös Essoten Sosiaali- ja kriisipäivystykseen, joka palvelee kaikkina aikoina. Puh. 044 794 2394

 

MIKKELIN KRIISIKESKUS

Maksutonta keskusteluapua ja tukea tarjoaa Mikkelin kriisikeskus (upotetaan linkki http://www.mielenterveysseurat.fi/mikkeli/kriisikeskus/ ). Kriisikeskuksesta saa lyhytkestoista keskusteluapua ja tukea silloin, kun olet kohdannut vaikeita asioita ja tuntuu, etteivät omat voimasi yksin riitä. Asiakkaan kokemus tuen tarpeesta on työskentelyn lähtökohta.

Voit hakeutua kriisivastaanotolle ajanvarauksella ilman lähetettä yksin, puolison tai perheen kanssa. Palvelut ovat maksuttomia ja voit asioida myös nimettömänä. Kaikki tapaamiset ja keskustelut ovat yksityisyyttä kunnioittavia.

Ajanvaraus ja yhteydenotot:
Arkipäivisin ma–pe klo 9–14
Puh. 015 214 401 (Mikkeli ja Pieksämäki)
Ajanvarausasioissa voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: kriisikeskus(at)mikkelinkriisikeskus.fi

Asiakasvastaanotto:

Arkipäivisin ma–pe klo 9–18
Kriisikeskus sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa torin laidalla osoitteessa Porrassalmenkatu 19 B 31.

 

VALTAKUNNALLINEN KRIISIPUHELIN

ma – pe klo 09.00-07.00, viikonloppuisin ja juhlapyhinä 15.00-07.00

puh. 01019 5202

Kriisipuhelin tarjoaa välitöntä keskusteluapua kriiseissä oleville ja heidän läheisilleen. Kriisipuhelimeen voi soittaa nimettömänä ja käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Puhelimeen vastaavat sekä kriisityöntekijät että Suomen Mielenterveysseuran mallin mukaisesti koulutetut tukihenkilöt, jotka kuuntelevat, keskustelevat ja kartoittavat yhdessä asiakkaan kanssa hänen tilannettaan sekä ohjaavat tarvittaessa eteenpäin.

 

EVANKELISLUTERILAISEN SEURAKUNNAN PALVELEVA PUHELIN

Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse. Palvelevan puhelimen numero on kaikkialla Suomessa

01019-0071 suomenkielisille ja 01019-0072 ruotsinkielisille

 

TUKINET – KRIISIKESKUS NETISSÄ

Tukinet on netissä toimiva kriisikeskus. Tukinetissä voit maksutta saada henkilökohtaista tukea, osallistua erilaisiin keskusteluryhmiin, tai voit etsiä tietoja Tukinetin palveluhausta tai aineistokannasta.

www.tukinet.net