Ladataan Tapahtumat

Eeppi Ursin: My Finnish Soul

20.08 | 16:00 - 17:00.

Eeppi Ursin – My Finnish Soul

Laulaja-pianisti Eeppi Ursin esittää uuden levynsä ohjelmistoa, jossa suomalaiset klassikot, kuten Myrskyn jälkeen, Säkkijärven polkka ja Moottoritie on kuuma saavat uudet, herkät tulkinnat. Konsertti järjestetään Puumalan yhtenäiskoulun auditoriossa sunnuntaina 20.8. klo 16, Kirkkotie 3 B. Liput 10 €. Tervetuloa!

Eeppi Ursin on palkittu laulaja, laulunkirjoittaja, säveltäjä ja pianisti, jonka monipuolisuus ulottuu vaikuttavasta esiintymisestä aina musiikin kirjoittamiseen erilaisille kokoonpanoille. Hänet tunnetaan lavakarismasta ja rakastetuista esityksistä, joissa yhdistyy taituruus, lämmin tunnelma ja tyyli. Ursinin ura kattaa hämmästyttävän laajan kirjon popin, jazzin, a cappellan, laulelman ja lastenmusiikin alueilta.

Uransa aikana Eeppi Ursin on ihastuttanut yleisöjä ympäri maailmaa esiintyen tunnustettujen artistien, kuten neworleansilaisen trumpetisti Leroy Jonesin, UMO Jazz Orchestran, Tampere Filharmonian, Ilmavoimien Big Bandin ja lauluyhtye Club For Fiven kanssa, jossa hän lauloi vuosina 2011-2019. Hän on myös toiminut legendaaristen suomalaisten runosäveltäjien Kaj Chydeniuksen ja Jukka Linkolan teosten tulkitsijana. Vuonna 2014 hänet valittiin esiintymään itsenäisyyspäivän vastaanotolla Linnan juhlissa.


Paluu