Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Emännän- tai Isännänveitsikurssi

17.02.22..

EMÄNNÄN- JA ISÄNNÄNVEITSIKURSSIT

Päivän taontakurssi

Emännän- ja Isännänveitset ovat myymälän myydyimpiä keittiöveitsiä. Ne ovat yhdestä metallipalasta valmistettuja kestäviä ja teräviä keittiön yleisveitsiä, joiden malli on peräisin pronssikaudelta.

Tällä päivän kurssilla pääset tekemään ihan itse oman keittiöveitsen.Päivä sisältää ankaraa taontaa sekä veitsen lämpökäsittelyn ja teroituksen. Veitsi taotaan kokonaan käsin sepän opastuksella ja avustuksella. Kurssi sopii sinulle, joka pystyt pitelemään ja heiluttamaan vasaraa.

Hinta

Kurssin hinta on 150€ (sis. alv). Hintaa sisältyy opetus, materiaalit ja aamu- ja iltapäiväkahvit. Kesäaikaan omakustanteinen lounas kannattaa käydä nauttimassa kylämme omassa Niinipuu -ravintolassa (www.okkola.fi), joka sijaitsee n. 400 m päässä pajalta. Kesäajan ulkopuolella omat lounaseväät mukaan.

Vakuutukset
Kurssin järjestäjällä on kurssin aikana voimassa vastuuvakuutus, joka kattaa järjestäjän toiminnasta mahdollisesti aiheutuvat vahingot. Suositeltavaa on, että osallistujilla on voimassa myös henkilökohtainen tapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen

Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Otan tälle kurssille enintään viisi osallistujaa, jotta voin taata riittävän yksilöllisen opetuksen. Kurssimaksun maksaminen toimii kurssipaikan varauksen vahvistuksena. Ilmoittautuneille lähetetään kurssimaksusta lasku, joka maksaminen toimii sitovana ilmoittautumisena. Tämän jälkeen asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin kurssin hinta vähennettynä toimistokuluilla (40€) vain erityisperusteilla. Järjestäjällä on oikeus perua kurssi, mikäli ilmoittautujia on vähemmän kuin neljä henkilöä.

Ilmoittaudu kurssille mukaan:

Kurssit 2022

Annan mielelläni lisätietoja kurssista sähköpostilla martti@hanhiniitty.fi tai puhelimella 040 740 1831.

Seppäterveisin
Martti Malinen


Paluu