Puumalan kunta ja Metsähallitus etsivät yrityskumppaneita Pistohiekan kehittämiseen

Puumalan kunta ja Metsähallitus etsivät yrityskumppania ja -kumppaneita Pistohiekan alueen kehittämiseen. Tavoitteenamme on, että alueelle v. 2017 hyväksytty asemakaava lähtee pala palalta toteutumaan, ja alueelle syntyy ajan saatossa yksi Saimaan vetovoimaisimmista matkailualueista.

Kunta ja Metsähallitus etsivätkin alueelle eri tyyppisiä yhteistyökumppaneita:

1. Maanomistajat etsivät alueelle investoria ja operaattoria, joka ottaa vastuulle koko Pistohiekan alueen kehittämisen yhdessä maanomistajien kanssa keväällä 2019 valmistuneen konseptisuunnitelman mukaisesti.

2. Maanomistajat etsivät Pistohiekan alueelle yritystä, jonka tavoitteena on kehittää ja operoida majoitus- ja/tai ravintolatoimintaa alueella joko pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa.

3. Alue on tällä hetkellä luonnontilainen ja vapaassa caravan-käytössä. Alueen suosio on kasvanut runsaasti viime vuosina. Maanomistajat etsivät alueelle yritystä, joka ottaisi esimerkiksi kesästä 2020 lähtien vastuulleen asuntoauto- ja -vaunupaikkojen vuokrauksen, vastaisi alueen siisteydestä ja mahdollisista lisäpalveluista joko yksin tai yhdessä muiden yritysten kanssa.

Luottamuksellisia ehdotuksia pyydetään 15.11.2019 mennessä osoitteeseen matias.hilden@puumala.fi.

Pistohiekan kaava-aineistot löydät täältä.

Lisätietoja:
Puumalan kunnanjohtaja Matias Hilden, puh. 050 375 8541, matias.hilden@puumala.fi.
Metsähallitus, kaavoitusinsinööri Jarkko Mähönen, puh. 040 540 6266 , jarkko.mahonen@metsa.fi