Puumalan kunta ottaa käyttöön Intrumin muistutus- ja perintäpalvelut osana saatavien hallintaan

6 marraskuun, 2023

Puumalan kunta on ottamassa käyttöön Intrumin muistutuspalvelut saatavien hallintaan liittyen. Tavoitteena on asiakkaiden tasavertainen kohtelu saatavien suhteen ja ajantasainen perintäprosessi.

Kun asiakas maksaa laskun kirjeen maksutiedoilla eräpäivään mennessä, asia on sillä kunnossa. Asiakas voi maksaa laskun myös kirjautumalla Intrumin verkkosivuilla Oma Intrum -palveluun, joka on auki ympäri vuorokauden. Sitä varten tarvitsee pankkitunnukset sekä kirjeessä näkyvän asianumeron. Oma Intrumissa voi maksaa velan, ehdottaa maksusuunnitelmaa tai lähettää viestin Intrumin asiakaspalveluun.

Mikäli asiakas ei pysty maksamaan laskua eräpäivään mennessä, tulee ottaa viipymättä yhteyttä Intrumiin avun saamiseksi. Nopein tapa saada apua on kirjautua Oma Intrum -palveluun. Lisäksi Intrumiin voi ottaa yhteyttä puhelimitse yhteystiedoilla, jotka löytyvät maksumuistutuskirjeestä. Mikäli asiakkaalla ei ole kirjettä, voi asiakas soittaa Intrumin numeroon 09-22911845 (mpm/pvm).

Intrumin verkkosivuilla osoitteessa intrum.fi/fi/asiakaspalvelu/ on saatavilla apua, neuvoja sekä vinkkejä henkilökohtaisen talouden hallitsemiseksi.